Graag wil ik jullie allemaal uitnodigen voor de Classic Chrysler Meeting die wordt gehouden aanstaande 16 September bij Classic Park in Boxtel.
Het evenement is toegankelijk voor iedereen met een Chrysler gerelateerd voertuig, waar merken zoals Desoto, AMC, Plymouth, Dodge en JEEP ook onder vallen.
De aanvang zal zijn vanaf 11:00, en rond de klok van 12:00 zal ik een kleine toespraak houden. Rond de klok van 14:00 zal ik 3 prijzen uitreiken.

Classic Park in Boxtel zal ons ruimte bieden op hun terrein, je zal bij aankomst worden doorverwezen en op de foto worden gezet samen met uw bolide.
Eenmaal bij de hoofdplek aangekomen, wordt je verwezen naar een parkeerplek.
We hebben de boel zodanig verdeeld dat de klassiekers bij elkaar zullen staan, en clubs die te gast zijn ook.
Het Classic Park bied een prachtig automuseum, met een ruim en wisselend assortiment klassieke en/of speciale automobielen.
Toegangstickets zullen via ons beperkt beschikbaar zijn, dus op is op. Als ze bij ons weggegeven zijn kun je een kaartje kopen in het museum zelf.

Een week voor aanvang van het evenement zullen de mensen die zich hebben aangemeld van mij additionele informatie ontvangen. De mensen die zich niet aanmelden, maar toch wellicht willen komen zullen de website in de gaten moeten houden.

U kunt u aanmelden door een mailtje te sturen naar Bekkers.gortie@gmail.com
Vermeld daarbij met hoeveel personen u komt en met wat voor auto (dus type en model). Ook voor vragen en of opmerkingen kunt u altijd een mailtje sturen.

Laten we er een gezellige dag van maken, en hopelijk tot dan!

Gortie Bekkers