Meeting 2011

Datum: 25 september 2011
Locatie: Louwman Museum, Den Haag

Onder ideale weersomstandigheden vond zondag 25 september de jaarlijkse Dutch Chrysler USA Classic Cars Meeting plaats bij en in het Louwman Museum. Het was de 10e keer, dat deze overkoepelende meeting voor alle eigenaren van de diverse Chrysler klassiekers doelgroepen werd gehouden. Naast de mooie Chrysler modellen te bezichtigen in het museum was er een representatieve presentatie van Chrysler klassiekers in de Great Hall.

Een schtitterende  Imperial Le Baron 1961 –  het Chrysler top model uit de jaren 60 – van eigenaar Henk Uijttenhout. Als Ode aan de Europese Chrysler productie in de jaren 60 de in Rotterdam gebouwde Plymouth Valiant 1966 van Compact Club voorzitter  Ton Coebergh. In het kader van speciality cars met Chrysler V8 technology de bijzonder 4 deurs Facel Vega Excellence van Hans Ruhe van Amicale Facel.
Daarnaast was sponsor Fiat Nederland aanwezig met 3 nieuwe Jeeps als symbool van haar nieuwe positie als eigenaar van de groep FiatChrysler. Public Realtions Directeur Hans Vervoorn gaf een uiteenzetting over de strategie van de nieuwe groep.

Zoals elk jaar waren er Cups beschikbaar voor de winnaars per doelgroep. Dit jaar beschikbaar gesteld door mede-sponsor de firma Roltrex van Mopar Henk Bresijn. De jury stond dit jaar onder leiding van  oud Chrysler (en later BMW) Public Relations Manager Maarten Blietz, die uiteindelijk uitkwam op de volgende winaars:

Algemeen Chrysler: Ries en Linda Kemp Boere met een Plymouth P12 Coupe uit 1941
Categorie Compacts: Christa Kroos met een 1969 Dodge Dart 4dr gebouwd bij AMAG Zwitserland
Categorie  Mopars: Fred Dorland van PTTM uit Joure met een Cuda 1970 340-6pack
Categorie Jeeps: Winnaar Karl vd Zijde met een 1976 Wagoneer

[one_half]
Bulletin 2011> bekijk pdf

[/one_half]

[one_half_last]
[/one_half_last]

Uitnodiging 2011

 

Welkomstbord

 

Bord bezoekers

Laat een reactie achter