Meeting 2012

Datum: 23 september 2012
Locatie: Wagonmaster, Dintelmond

Zondag 23 September vond weer de jaarlijkse Chrysler klassieker meeting plaats, ditmaal in Dintelmond bij Wagonmaster. Het aantal deelnemers overtrof de verwachtingen ruim en naast vele mooie klassiekers uit de Chrysler historie was er ook veel moois te zien in de hallen van Wagonmaster en zusterbedrijf Classicmaster.

Als erkentelijkheid voor het beschikbaar stellen van de locatie en 36 tentoongestelde prachtige klassieke Jeep Wagoneers werd het gehele bedrijf gekozen tot Jeep Cup winnaar 2012.

Hoewel er op basis van de deelnemende fraaie klassiekers er meerdere wagens wel een Cup verdienden werd Jos van Meer algemeen Chrysler Cup winnaar 2012, niet in het minst omdat hij met zijn prachtige DeSoto 1929 gewoon over de weg was gekomen.

In de categorie Mopar ging de Cup naar Jan Metske met een fraaie Dodge Coronet 500 gespoten in Dick Landy uitvoering.

Compact club voorzitter Ton Coebergh was deze keer zelf Cup winnaar met zijn Valiant 4 deurs, terwijl Dirk Bekker winnaar werd in de nieuwe Compact Plus klasse met zijn 1979 Chrysler LeBaron 4 deurs.

In de andere nieuwe klasse Future Classics was er een eervolle vermelding voor de met veel accessoires uitgeruste 4dr Wrangler van Peter Doise, maar ook de andere deelnemers met wagens als Plymouth Prowler – Chrysler Maserati en een gepimpte PT Cruiser mochten er zijn.

Uitnodiging 2012

 

Bulletin 2012

Klik hier voor het bulletin in PDF formaat 

Spandoek voor de Jeep Classics

Bord voor de bezoekers

Laat een reactie achter