Beste Chrysler(Groep) liefhebbers/bezitters,

Allereerst Hans Ensing die al eerder heeft laten blijken, dat hij gezien zijn leeftijd er toch niet al te lang meer mee doorgaat, maar in de toekomst wel op een minder directe manier beschikbaar wil blijven gezien zijn Chrysler verleden zal in September niet aanwezig zijn vanwege een familie jubileum.
Na het succes in Lelystad op het prachtige Oldtimer evenement wat we daar hadden, gooien we 24 September aanstaande het roer om richting Moergestel liggend in Noord-Brabant. Dit keer is elke klassieke Chrysler welkom! Jong, oud, groot of klein het doet er niet toe, Zo hopen we een mooie variatie te krijgen in de opkomst tijdens de meeting!

Wat staat jullie 24 September te wachten?
We komen samen zoals gezegd in Moergestel, tegenover Eetcafé `t Draaiboompje. We hebben daar een grote mooie parkeerplaats ter beschikking.
Jullie worden ontvangen op de parkeerplaats door mij en iedereen heeft de mogelijkheid om lekker een kopje koffie (of wat anders) te consumeren in het Eetcafé.
Daarna zullen we met een prachtige rit van ongeveer 50KM, richting het oorlogsmuseum De Bevrijdende Vleugels rijden, gelegen nabij Best. Daar worden wij op het museum terrein ontvangen. Het museum is natuurlijk gewoon geopend, u krijgt ruimschoots de mogelijkheid om deze bijzondere plek te kunnen bezoeken. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om even aan te schuiven in het restaurant, dus mogelijkheden genoeg! Aan het einde van de dag worden 2 prijzen uitgereikt, elke deelnemer doet automatisch mee! Er is een prijs gereserveerd voor een auto na 1985 en een prijs voor een klassieker van voor 1985.
U kunt uw eigen inschrijven door mij een mailtje te sturen, vergeet niet te vermelden met hoeveel personen u komt en met welke auto uw erbij hebt! Mijn mailadres is : Gortiebekkers@hotmail.nl

Belangrijke informatie en het tijdschema
De aanvang/inloop is om 10:30-11:30, Tegenover Eetcafé `t Draaiboompje.

Adres : Hild 1, 5066 CL te Moergestel

Om 12:00 begint de rit.

Rond 13:30 komen we aan in Best, bij de Bevrijdende Vleugels.

Adres : Sonseweg 39, 5681 BH te Best

16:00 de prijsuitreiking

17:00 de afsluiting

Let wel, de gehele dag is op eigen kosten. Er hoeft daarom ook niks te worden betaald om mee te doen.
Ik zie graag de inschrijvingen graag tegemoet, voor vragen mag u altijd mailen en of bellen.

Hoogachtend, Gortie Bekkers