Beste Chrysler-Plymouth-Dodge-DeSoto-Imperial eigenaren,

Onder verwijzing naar de eerder toegezonden informatie over de Nationale Oldtimerdag deelname, heb ik zeer recentelijk contact gehad met het organisatie comité in Lelystad en daarbij de mededeling ontvangen ,dat de belangstelling voor deze meeting momenteel de verwachtingen overtreft en de kans bestaat,dat men voor de officiële laatste inschrijvingsdatum van 30 April al “uitverkocht” is en deelnemers niet meer kan accepteren.

U bent altijd gewend geweest om bij onze kleine Chrysler club redelijk flexibel en laat te kunnen inschrijven, maar de organisatorische problemen in Lelystad zijn beduidend groter en daarom verzoeken wij u hier rekening mee te houden en nu zo spoedig mogelijk in te schrijven, via het inschrijvingsformulier dat u op de website oldtimerdaglelystad.nl kunt downloaded.Na deze inschrijving ontvangt u vanuit Lelystad een informatie pakket met de nodige informatie en instructies. Opgelet dit bericht geldt vooral voor iedereen met een Chrysler groep product tot en met modeljaar 1970 ( jaargangen daarna niet meer mogelijk ). De organisatie in Lelystad gaat na de inschrijvingen bepalen waar de wagens precies komen te staan afhangende van merk en model en u hoort dit op tijd.

Dit geldt niet voor de Virgil Exner deelnemers met een model van 1952 t/m 1962. Hier hebben wij een gegarandeerd aantal wagens afgesproken en de inschrijvingen lopen al enige tijd en/of ik ben met de deelnemers individueel in contact. Maar als u nog niets heeft laten weten zou het hier ook kunnen gebeuren,dat uw deelname ook niet zeker gesteld kan worden en u uiteindelijk naar de gewone bovenvermelde Chrysler groep overgeheveld zou kunnen worden.

Dus ook hier geldt gaarne inschrijvingen actie met in uw geval bij bijzonderheden vermelding van deelnemer Virgil Exner.

Nog vragen neem contact met mij op.

Dank voor uw spoedige actie en groet.

Hans Ensing (hansensing38@gmail.com )