Beste Chrysler fans,

Dit is een eerste aankondiging, dat wij op Zondag 25 September een meeting houden bij het interessante nieuwe Nationaal Militair Museum (zie nmm.nl). Wij hebben een exclusieve gereserveerde parkeerplaats geboekt op het dek terrein (linksachter naast de straaljager foto) direct naast het museum gebouw. In principe begint de meeting om 12:00 uur, maar u kunt al om 11:30 binnenkomen waarna de parkeerbegeleiding u de weg verder wijst. Deelnemers kunnen tot uiterlijk 13:30 uur binnenkomen.
Na binnenkomst krijgt u van ons zoals gebruikelijk koffie/thee met aangeboden in het museum restaurant.
Voor wat betreft de toegang tot het echte museum, wij hebben tickets besteld op basis van het groepsprijs tarief van 10 Euro per deelnemer zoals overeengekomen te betalen door onze sponsors, met dien verstande dat bij een veel groter aantal deelnemers dan nu door ons gepland wij een kleine bijdrage uwerzijds zouden kunnen vragen.
Deelnemers met een Museumpas of Defensiepas mogen gratis binnen en heeft u zo’n pas laat het dan even weten bij inschrijving.
Het museum is strak georganiseerd en wij moeten uiterlijk 15 September doorgeven met hoeveel deelnemers wij komen. Dus zo snel mogelijk maar uiterlijk 15 September u aanmelden bij – hansensing@hetnet.
Wij hopen veel Chrysler-Plymouth-Dodge-DeSoto-Imperial rijders te verwelkomen en speciaal Jeep klassieker rijders want Jeep bestaat van de maand 75 jaar.
Groet,
Hans Ensing
01-09-2016

logos0916