Beste Chrysler fans,
Mede namens Hans Ensing en de sponsors prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar middels bijgevoegde kaart. Wij maken van deze gelegenheid even gebruik om uw aandacht te vestigen op de door Hans bijgewerkte website – chryslerclassiccars.nl – met bulletin en foto informatie over de bijeenkomst bij het Louwman Museum. Ondanks de regen en lagere opkomst was het een gezellige dag . In het kader van 75 jaar bevrijding koos de jury als algemeen cup winnaar een Chrysler Windsor C38, een van de eerste Chrysler modellen, die je na de oorlog kon kopen als je tenminste genoeg geld ( dollars ) had. Hoewel wij een autoclub zijn leek ons deze 75 jarige herdenking ook een goed moment om de aandacht te vestigen op het belangrijke aandeel, dat Chrysler Military had in de bevrijding. Als u het bulletin van de Louwman meeting bekijkt ziet u op de achterkant een informatie over het Google Waymo test programma voor autonoom autorijden waarbij men een grote vloot Chrysler Pacifica Minivans gebruikt. Search naar waymo.com en lees er veel meer over. Tenslotte veranderde Chrysler in de 20 jaar dat wij de klassieker activiteiten houden voor de 4e keer van eigenaar nu het onderdeel wordt van PSA/FCA, nadat het kort geleden nog leek,dat Renault het werd, maar dat maakt weinig uit want de nieuwe baas van PSA was nog niet zo lang geleden baas bij Renault en vertrok daar met ruzie.
Tot zover en binnenkort hopen wij de eerste informatie te geven over onze plannen voor 2020 en zoals de oudere deelnemers weten onze lijfspreuk is “We get ready for the next hundred years” .
Zorg dat je erbij bent.
Vriendelijke groet.
Gortie Bekkers